Anestezija bez igle!

Comfort-In je revolucionarni sistem koji dozvoljava subkutano (podkozno) aplikovanje lekova i vakcina. Takode je pogodan za upotrebu od strane pacijenata, pod nadzorom doktora, za samo injektovanje.

Novinu u dečijoj, konzervativnoj i estetskoj stomatologiji predstavlja sistem davanja anestezije bez igle (needle free injection system). Koji omogućava primenu odgovarajućeg medikamenta lokalno bez upotrebe igle. Pomenuti
aparat postiže subkutanu infuziju bez igle, tokom davanja anestezije se postiže odsustvo bola ili blagi osećaj pritiska. Svakako, zbog odsustva igle umanjuje se mogućnost povrede pacijenta i sprečava se pre nošenje infekcije i indikovan je
kod pacijenata koji se plaše igle.

Relativno je lak način pripreme i primene aparata, sama aplikacija medikamenta traje manje od jedne sekunde (1/3 s) a u medicini je moguća i primena medikamenata od strane samih pacijenata nakon obuke od strane odgovarajućih lekara.

Recent Posts
Kontaktirajte nas

Ako niste u mogućnosti da nas pozovete, slobodno nas kontaktirajte putem mail-a. Trudićemo se da odgovor dobijete u najskorijem roku.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search